Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant estas acceptant la instal·lació i l'ús de cookies. Més informació. ACCEPTAR
Català   Español
Telefoneu-nos ara: 977 609 633 / 977 613 754977 609 633 / 977 613 754 e-mail: comercial@reclams.cat

L’agenda mai falla

Podem tenir calendaris sincronitzats i alertes al mòbil, però a Reclams tenim clar que una bona agenda de mà mai falla i que té molts motius per sobreviure. N’hem recollit cinc, però segur que en trobes molts més i escolleixes l’agenda com a regal de Nadal pels teus clients o treballadors.

5 RAONS PER REGALAR UNA AGENDA PER NADAL

1) Mai es queda sense bateria ni oblida la contrassenya

2) Pots tocar-la, guixar-la, dibuixar-la i convertir-la en un petit recopilatori de tot el que has fet (o no has tingut temps de fer) durant l’any. Guarda-la i rellegeix-la de tant en tant.

3) Els primers dies fa aquella olor a nou i a full en blanc per estrenar que ens encanta. O no? 😉

4) Hi ha moltíssims models i és personalitzable. Tria la que més lligui amb tu i amb la identitat de la teva empresa. Elegant? Atrevida? Seriosa? Clàssica? Moderna? Mira totes les agendes que tenim (enllaç)

5) Pots personalitzar-la amb una frase o imatge del teu negoci. Fins i tot afegir-hi les dates senyalades de l’any o els aniversaris dels teus treballadors, clients, partners i proveïdors.

Sigui quin sigui el motiu, aquest Nadal regala als teus clients i treballadors una agenda personalitzada amb la teva imatge corporativa.

Tamany foli o de butxaca, a setmana vista o de dia, de pell o plàstic… Escull la que més representi la identitat corporativa del teu negoci i cuida als teus amb un detall especial que mai passa de moda. 😉

Avança’t al Nadal i fes el teu encàrrec AQUÍ. Recorda que sigui quina sigui la teva comanda, t’emportaràs un obsequi gentilesa de Reclams.