Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant estas acceptant la instal·lació i l'ús de cookies. Més informació. ACCEPTAR
Català   Español
Telefoneu-nos ara: 977 609 633 / 977 613 754977 609 633 / 977 613 754 e-mail: comercial@reclams.cat

Avança’t al Nadal

Ja comencem a sentir la frase… 4 dies i serà Nadal. I sí, a Reclams ja estem rebent les primeres comandes d’empreses, particulars i col·lectius que vénen a trobar el detall perfecte per als seus clients, treballadors, col·laboradors i partners.

Agendes, calendaris, articles d’escriptura, de tecnologia, per la llar, clauers, rellotges… Articles personalitzats amb la teva imatge corporativa, per fidelitzar i cuidar als teus!

DESCARREGA’T EL CATÀL·LEG DE NADAL

Nou catàl·leg d'articles publicitaris(1)

A Reclams estem especialitzats en la impressió de peces volumètriques de publicitat amb sistema de tampografia. I som experts en gravació làser de peces com bolígrafs, clauers i tots tipus de productes publicitaris que trobaràs al nostre catàleg de Nadal.

CUIDA ALS TEUS

Si una cosa tenim clara és que s’ha de cuidar el client. A Reclams volem que aconsegueixis fidelitzar-los, transformar-los en prescriptors de la marca i que recomanin el teu servei, producte o activitat. Fer-los sentir part del projecte i convertir-los en el millor mitjà de comunicació que tenim, el boca-orella.  Així que…Què et sembla anar una mica més enllà?

ALGUNES RECOMANACIONS…

Per què no els hi regales una agenda i hi marques els aniversaris de tots els companys? O una tote bag amb un missatge creatiu  i a dins hi poses una ampolla de cava? També pots optar per una memòria USB amb fotografies i vídeos de l’última celebració o omplir una llibreta amb frases inspiracionals. Tenim mil idees per fer especials els regals d’empresa! :-)

EMPORTA’T UN OBSEQUI

Sigui quina sigui la vostra campanya, aquest Nadal fés-la a Reclams, ens la farem nostra i cuidarem el detall per  fer realitat les vostres demandes. I sigui quina sigui la teva comanda, t’emportaràs un obsequi del nostre catàleg, perquè a nosaltres també ens agrada cuidar-te! 😉

Consulta tots els productes disponibles AQUÍ i fes la teva comanda a comercials@reclams.cat o com sempre al 977 60 96 33.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER! No serem pesats, només t’escriurem quan tinguem coses molt interessants a explicar-te! 😉