Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant estas acceptant la instal·lació i l'ús de cookies. Més informació. ACCEPTAR
Català   Español
Telefoneu-nos ara: 977 609 633 / 977 613 754977 609 633 / 977 613 754 e-mail: comercial@reclams.cat

Serveis

Serigrafia plana i cilíndrica

Serigrafia plana i cilíndrica

En serigrafia plana podem oferir diversos articles com adhesius industrials, comercials i publicitaris, amb una àrea d'impressió de fins a 70x100 cm.
També oferim una gran diversitat d'articles com regles, calendaris, magnètics, targes, escalímetres, etc.

Tampografia

Tampografia

A Reclams estem especialitzats en la impressió de peces volumètriques, en sistema de tampografia imprimint peces per a publicitat, estris per la llar, bricolatge, peces per la indústria de l'automòbil amb capacitat per petites i grans sèries en alta precisió.

Retolacions i senyalitzacions

Retolacions i senyalitzacions

Fem retolació de vehicles en vinil de tall o digital, muntatge de rètols comercials, impressions digitals, pancartes, banderoles, lletres corpòries, cartells d'obra, d'entre d'altres.
També podem realitzar senyalitzacions de centres públics i privats, directoris de lames, plaques, etc. En definitiva, tots els elements relacionats amb la senyalització.

Serigrafia tèxtil

Serigrafia tèxtil

Estampació de 1 a 6 colors a: samarretes, polos, gorres, viseres, davantals, guants, cintes pel cap, pitets de calçotada, roba de treball

Gravació làser

Gravació làser

Sistema per gravar, en rajos làser, peces com bolígrafs, clauers, plaquetes, etc. S'utilitza per a personalitzacions, incorporació de números correlatius, figures i imatges vector o tot el que pogueu imaginar.

Brodats tèxtils

Brodats tèxtils

Realitzem brodats per una àmplia varietat de productes tèxtils, podent-hi incorporar personalitzacions, insígnies d'empresa, d'entre moltes possibilitats.

Vestuari Laboral i EPIs

Vestuari Laboral i EPIs

A Reclams oferim un ampli assortit de vestuari laboral, uniformes, i també equips de protecció industrial (E.P.I.), amb algunes de les marques més reconegudes del mercat. A més, els oferim el nostre propi servei d'impressió i/o brodat per tal de personalitzar aquestes equipacions.