Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant estas acceptant la instal·lació i l'ús de cookies. Més informació. ACCEPTAR
Català   Español
Telefoneu-nos ara: 977 609 633 / 977 613 754977 609 633 / 977 613 754 e-mail: comercial@reclams.cat

Merchandising com a eina de teambuilding

Teambuilding són totes aquelles accions o activitats dirigides a millorar el treball en equip, enfortir les relacions entre els professionals  i promoure el sentiment de pertenença a l’empresa.

Per complir aquests objectius el teambuilding utilitza diverses eines com jornades a l’aire lliure, pràctica d’esports, sortides a la muntanya, dinars, jocs de taula…

Però a Reclams creiem que el primer pas és aportar al nostre equip material de merchandising personalitzat, que visibilitzi la cohesió d’equip i promogui el sentiment de pertinença a l’organització.

Us proposem regalar a cada nou treballador un welcome pack de l’empresa amb una llibreta, una tote bag i una samarreta, per exemple. Aquesta acció servirà per promoure el sentiment de pertinença a l’entitat i per visibilitzar la marca a congressos, reunions, trobades…etc.

rawpixel-com-558597-unsplash

Recorda que el material de merchandising ha de ser productes útils i visibles, que el treballador utilitzi a la feina però també quan plega. Per exemple: una samarreta esportiva, una motxilla o un paraigua.

Regal-li nous productes en èpoques determinades de l’any. Per exemple per Nadal o pel seu aniversari. Pots optar per productes com agendes i calendaris. I pel seu aniversari apostar per objectes socials com un pack de copes de vi amb el logotip de l’empresa i una ampolla perquè celebri l’aniversari amb els seus.

Recorda que el merchandising creatiu ajuda a que els teus treballadors el comparteixin. I no hi ha millor prescriptor de la teva marca que el seu entorn més immediat. Cuida els teus perquè cuidin de tu! :-)


A Reclams personalitzem tot tipus de reclams publicitaris, amb la màxima qualitat i amb un tracte proper i personalitzat. Més informació a comercial@reclams.cat