Merchandising com a eina de teambuilding - Reclams Valls

Merchandising com a eina de teambuilding

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Blog

Teambuilding són totes aquelles accions o activitats dirigides a millorar el treball en equip, enfortir les relacions entre els professionals  i promoure el sentiment de pertenença a l’empresa.

Per complir aquests objectius el teambuilding utilitza diverses eines com jornades a l’aire lliure, pràctica d’esports, sortides a la muntanya, dinars, jocs de taula…

Però a Reclams creiem que el primer pas és aportar al nostre equip material de merchandising personalitzat, que visibilitzi la cohesió d’equip i promogui el sentiment de pertinença a l’organització.

Us proposem regalar a cada nou treballador un welcome pack de l’empresa amb una llibreta, una tote bag i una samarreta, per exemple. Aquesta acció servirà per promoure el sentiment de pertinença a l’entitat i per visibilitzar la marca a congressos, reunions, trobades, etc.

Recorda que el material de merchandising com a eina de teambuilding ha de ser productes útils i visibles, que el treballador faci servir a la feina, però també quan plega. Per exemple: una samarreta esportiva, una motxilla o un paraigua.

Regal-li nous productes en èpoques determinades de l’any. Per exemple per Nadal o pel seu aniversari. Pots optar per productes com agendes i calendaris. I pel seu aniversari apostar per objectes socials com un pack de copes de vi amb el logotip de l’empresa i una ampolla perquè celebri l’aniversari amb els seus.

Recorda que el merchandising creatiu ajuda a que els teus treballadors el comparteixin. I no hi ha millor prescriptor de la teva marca que el seu entorn més immediat. Cuida els teus perquè cuidin de tu! 🙂


A Reclams personalitzem tota mena de reclams publicitaris, amb la màxima qualitat i amb un tracte proper i personalitzat. Més informació a comercial@reclams.cat