3 tècniques de personalització d'equipaments tèxtils - Reclams Valls

3 tècniques de personalització d’equipaments tèxtils

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Blog

Comença l’any i és moment de pensar en renovar els xandalls de l’escola, les equipacions del teu club esportiu o bé el marxandatge de l’associació.

A Reclams utilitzem tres tècniques per personalitzar l’equipament tèxtil de la teva empresa, organització o entitat. El brodat, la serigrafia tèxtil i el transfer.

Sempre us ajudem a escollir la tècnica que més s’adapta a cada peça, però us expliquem les principals característiques de cadascuna de les tècniques de personalització tèxtil:

BRODAT TÈXTIL

El brodat és una tècnica que aporta valor afegit a la peça de roba. És elegant, durador, resistent i admet gran varietat de colors i de detalls. Especialment indicada per a uniformes amb teixits on la textura pot perjudicar una impressió en serigrafia, o bé per donar-los un acabat molt durador, de valor i d’impacte visual.

SERIGRAFIA TÈXTIL

És la tècnica més clàssica i es realitza a través del pas de la tinta per una malla tensada en una pantalla. S’imprimeix color per color directament sobre la peça. Aporta molta durabilitat a les rentades. Tot i això, sempre recomanem rentar les peces al revés, per garantir una vida encara més llarga a la impressió.

TRANSFER

És una tècnica ràpida i versàtil per personalitzar tot tipus de tèxtils. Són vinils preparats (poden ser impresos en digital) sobre un suport de transferència que després s’apliquen a la peça mitjançant calor i pressió a través d’una planxa pneumàtica. És la solució ràpida per a poques peces, i sobretot econòmica!

3 tècniques de personalització d'equipaments tèxtils - Reclams Valls

Truca’ns al 977 609 633 o escriu-nos a comercial@reclams.cat
T’ajudarem a escollir la tècnica que més s’adapta a les teves necessitats i farem seguiment personalitzat de la teva comanda d’equipament tèxtil 😉