3 raons per fer les targetes de visita a Reclams - Reclams Valls

3 raons per fer les targetes de visita a Reclams

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Blog

Cada cop som més digitals, però tota empresa o autònom ha de portar sempre una targeta de visita a sobre. Perquè anem a networkings, assistim a reunions o coneixem professionals de forma inesperada i  ens ho juguem tot durant els primers minuts de conversa. És el moment de treure la targeta de la butxaca i explicar qui som i què fem. Per això, ha de ser una targeta de visita de qualitat, atractiva, completa i que contingui tota la informació per establir una relació comercial futura. 

A Reclams, sabem la importància de la targeta de visita i per això et donem tres motius per dissenyar-la i imprimir-la amb nosaltres:

1) PROXIMITAT

Pots trucar-nos, enviar-nos un e-mail o venir al taller. T’aconsellarem els materials i formats més adeqüats per la teva targeta de visita i seguirem tot el procés perquè no hi hagi errors ortogràfics, imatges pixelades o detalls incorrectes.

2) QUALITAT

Sabem que les targetes professionals són la teva porta d’entrada a molts clients. Per això, et recomanem que tinguis cura del disseny, la combinació de colors i la tipografia. O si ho prefereixes nosaltres en encarreguem del disseny gràfic de la teva targeta i t’assegurem una impressió digital de qualitat.

3) PREU
Hem reduït preus, per posar-t’ho més fàcil.
500 unitats 47€
1000 unitats 53€
1500 unitats 65€
(IVA no inclòs)


Més informació a Reclams (Polígon Industrial de Valls, C/ Artesans, 30. 43800 Valls – Tarragona)

 Telèfon 977 609 633 / 977 613 754
 e-mail: comercial@reclams.cat